Peristiwa ndlogog terjadi ning Argomulyo , salatiga. Info awal diterima detektif swasta, Bangjo,  iku bab maraknya bakul bakso pentol, do tibo alias kecelakaan.

Kok iyo sing tibo muk tukang bakso pentol?

Bangjo segera investigasi marang salatigo, ora mikir operasional sik, amargo keresahan masyarakat kuwi sing utama diatasi.

Genep sak jam tekan Salatiga, ketemu karo warga. Sisik melik mulai kebukak alon alon.

Dipastikan abang tukang bakso sing kecelakaan di deso argomulyo Salatiga itu ternyata apus-apus. Kuwi terlihat dari tayangan cctv sing dipasang ng kampung kuwi.

Bakul bakso mau sengojo nibakne awakke lan motore, sementara deknen uwis nyiapno 24 glinding bakso lan ember ireng berisi air. Ndek rekaman cctv terlihat cetho, motor mlebu , gowo grobak nduwure ember.

Saat lewat tikungan kampung, mak grobyak bakule tibo, lan bakso ng ember ambyar.

Awal mula warga mesakne njuk nulungi. Karena kasian, terus bakul kuwi diberi uang 300 ewu untuk ganti kerugian amargo jare kudu setoran bose sakmono.

Namun setelah nonton cctv, mulai kebukak alon-alon, bahwa bakul bakso pentol kuwi ternyata apus apus.

Modus tenan!!

Polisi belum bisa memastikan kejahatan maka belum turun tangan. Bangjo sing wis gowo kecrek pun ora biso ngopo opo. Karena tingkat kerugiane sing masih nalar. Sementara identitas bakul bakso mau ora cetho.

Dari hasil investigasi, diduga bakul bakso iki muk dodolan kesedihan. Seperti bocah bocah saiki sing dodolan jajanan turut omah kanggo biaya sekolah.

Pelajaran bagi bakul bakso pentol, karena saat iki ono penumpang gelap profesi kalian, dengan berpura-pura terjatuh. Mergo iki mencederai profesi bakul bakso pentol sing bener bener dodolan.

Yen ngerti coro bisnis begini, Rheinal khasali  pun bakale arep misuh.

Jo ngasi lur, terjadi ning Semarang, sampeyan bakul bakso gadungan, bakal diuntal Boyo Banjir Kanal Barat.(Satria Mega)

BAGIKAN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here