Iki ramalan Yodiyake BangJoco, ASLI SEKO PUSAT. Simak yuk mben terkesan ono aktivitas.

AQUWARIYUS: yen ono sing sok tangguh muni ‘aku rapopo’ keplak’o NDASE. Kui wong rak jujur! EKONOMI: tante Mira kon ndang ngocok, sopo ngerti nggonmu metu. (Arisane) ASMARA: kelingan adine konco.

ARIYES: rasah misah-misuh dewe, mangan sik mben kuat menghadapi kenyataan. EKONOMI: yen diparani debt collector, omongono; ‘kowe kok wani nagih aku, lha aku terus nagih sopo?’ Iso digebuki kwe ngko. ASMARA: trenyuh, mimpi basah mbek mantan.

PISKES: kerjo melu bos marai esmosi, luwih cocok kerjo mandiri, dodol es thung misale. EKONOMI: jo melu-melu nombok togel, tambah kere kowe ngko. ASMARA: yen pengen nggolek sing setia, manutan, tur loyal, tukuo asu ae!

CANSER: rondo seksi ndadekke tensi emosi bojo tinggi. EKONOMI: ndang wawik gek ndang mangkat kerjo. ASMARA: lho kok mbok gantung terus? cinta ki dudu hanger klambi!

GEMINI: tenangno pikirmu, tulang rusukmu orak bakal keliru. EKONOMI: yen kancamu meh nyilih duwit, langsung pisohi wae! Kowe dewe lagi kere. ASMARA: sekali konangan grak-grek, langsung lempit-lempit lebokke koper ae.

LEYO: Wolas-woles Ndasmu, mumet yo jujur wae lagi mumet su. EKONOMI: mung modal cinta thok ya ditendang morotuwo. ASMARA: telepan-telepon mben ndino, endinge blong hasyuk.

LIBRA: Sederhana, cita-citamu dino iki mung pengen foto selfie, yowes tak restui ndes. EKONOMI: yen bojomu njaluk BlackBerry, omongono; lha po gelem ramangan sewulan? ASMARA: muncul ide jahat.

TAWURUS: tenangno pikirmu, ono cewek seksi sing memancing kerusuhan rumah tangga. EKONOMI: cita-citamu duwur, makno mung iso nyawang thok. ASMARA: janda tetangga jilid III emang menggoda.

CAPRICOREN: gek ndang mangkat, mangan, mbayar, terus bali. EKONOMI: modal dengkul luwih apik timbang modal wacana. ASMARA: butuh dukun sakti, bojomu mulai reko-reko nyeleweng.

VIRGO: semangatmu naik turun, koyok eskalator wae. EKONOMI: meh ono rizki mendadak kanggo kowe! (lha kok merdu?) ASMARA: bola-bali dilarani kok isih bertahan, lha emange po Chris John! #jinguk

SCORPIYO: Sing ayu utowo bagus ki rata-rata mentale grak-grek. EKONOMI: awakmu sehat, dompetmu babar blas rak kondusif. ASMARA: bayangan kuntilanak ki mengerikan ndes, tapi isih luwih ngeri bayangan mantan. Diyarke

SAGITARIYUS: percuma kowe mlayu terus, lha wong raono sing ngejar wae kok. EKONOMI; rasah ngomong bisnas-bisnis nek mung gur dadi anak buah. ASMARA: lagi sadar, ternyata isih apik mantanmu mbiyen. (bangjoco-01)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here