SEMARANGAN – Ojo ngasi kerjomu ngganggu hobi-mu. Legakke sebagian wektumu kanggo dolanan, ning yo ojo lali ngibadah. Urip sing enjoy kui nduwe takaran seimbang. Antara kerjo, hobi, lan ngibadah kudu balance. Wis toh dijamin menyenangkan pokoke.

Dadio warga sing berbudaya. Nadjan mung budaya ngumpul, ngobrol, kui tradisi guyub rukun sing gayeng tur akeh manfaate. Contone melu ngumpul rutin ning acara Rebo Legenan ning Taman Budaya Raden Saleh (TBRS) Semarang.

Yuk podo ngumpul, Rebo 27 Januari 2016 pukul 19.30 ning Joglo TBRS, ngobrol gayeng kanthi tema “Ora Basa Ora Dosa”. Narasumber sing bakal ngisi budayawan senior Widyartono, Widyo Leksono Babahe, lan Imam Jenggot. Sinambi ngopi, ono penampilan geguritan, mocopat, lan musik dolanan anak. (bangjoco)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here