​Piye kabarmu Ndes? Nyoh, ramalan nasibmu minggu iki sing rodo rak nggenah….

CAPRICOREN (22 Des – 19 Jan): Nggayamu meh bangun negara, lhawong bangun pagi wae raiso. EKONOMI: Mulai seko nol prutul meneh #jinguk ASMARA: Ndunyo wekku lan wekmu, liyane tak anggep watu.

AQUWARIYUS (20 Jan – 18 Feb): urip ojo mung waton mlaku, butuh nge-rem lan nge-gas. EKONOMI: Harta kui mung titipane Gusti Allah, ndilalahe sing dititipke kowe mung suithik banget. #bejamu. ASMARA: Bodi fitnes, ati ngenes. #sempaktenan 

PISKES (19 Feb – 20 Mar) : Mbiyen kulino montang-manting dewe kuat, saiki jebul rodo sambat. EKONOMI: Yen ndasmu rodho ngelu, kui gejala arep sugih #kokmerdu kwkwk. ASMARA: Koyo kipas angin, mung iso meneng tingak-tinguk kiwo-tengen thok. 

ARIYES (21 Mar – 19 April) : Yen bosmu ngamuk mergo kowe sering telat, ngomongo wae: lakon teko keri. EKONOMI: Tampilan tetep nyetil meski duit mung seupil. ASMARA: Yen ditakoni ‘nikah kapan?’ yo ngomongo: lakon nikah keri. #balangkrikil

TAWURUS (20 Apr – 20 Mei): Rasah sok ngomong “bahagia itu sederhana”, kui jeneng rumah makan ndes. EKONOMI: Yen koncomu takon ‘posisi?’ jawab wae: aku lagi umroh neng Arab Saudi. Biasane konco model ngono kui indikasi arep nggolek utangan. ASMARA: Wis wareg kakean nguntal janji!

GEMINI (21 Mei – 20 Jun): Ngganteng lan ayumu mung neng foto instagram. Uripmu ketoke kakean editan. EKONOMI: Yen ono sing janji “ngko kapan-kapan nek ono wektu” kui asline mung alesan ra gablek duit. ASMARA: Ngombe congyang sithik wis ngelu, koyo kelingan sliramu. 

CANSER (21 Jun – 22 Jul): Mbiyen memang AYU, mergo isih nduwe ‘Y’, saiki wis maleh ‘S’. EKONOMI: Kerjo sing semangat, nyelengi duit nggo ngeramik lambene sing senengane maido. ASMARA: Wis kadung ngenteni suwi, raono penampakan. 

LEYO (23 Jul – 22 Agust):  Posisi? Jawabanne sengak “neng njero lemari, ngisor klambi kotak-kotak, cedak kapor barus” #wasyu. EKONOMI: Wong sekti sing nduwe ilmu ngilang kui wong sing durung nyaur utang. #quote. ASMARA: Asline iki kudu nangis, tapi wingi wis ngomong kudu kuat. #jinguk

VIRGO (23 Agt – 22 Sep) : Perlu tuku kanebo nggo ngresiki kenangan. EKONOMI: Lha usaha usaha ndasmu kui, iki wis usaha maksimal, mung hasile isih minimal. ASMARA: kowe wis gas pol, tapi ndekne setengah kopling. 

LIBRA (23 Sep – 22 Okt) : Cinta ki koyo criping telo, gampang remek. EKONOMI: tep nyantai karo udat-udat meski diburu kebutuhan. ASMARA: Yen wis diapiki malah nglarani, mungkin ndekne asline robot-robotan. 

SCORPIYO (23 Okt – 21 Nov) : Wis tak titeni, yen kurang ngopi mesti salah paham. EKONOMI: Lho kowe kok ngaku bener terus, rak gelem salah koyok kalkulator. #jinguk ASMARA: Sejak atimu bar kulakan kuota full servis, saiki kuat menghadapi opo-opo dengan tenang. 

SAGITARIYUS (22 Nov- 21 Des) : tiwasan menang start, tapi kalah finish. #rapopo EKONOMI : kakean mikir masa depan, dadi lali ngentasi sempak neng jemuran kudanan. #jinguk. ASMARA: Atimu koyo warteg, senengane mbukak cabang neng ndi-ndi. #hasyuk (jn/bangjo) 



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here