Lika-liku kehidupan sulit dijelaskan. Nasib angel ditebak tapi iso diprediksi. Nyoh ra nganggo suwi, cek nasibmu minggu iki. Asli Seko Pusat

CAPRICOREN (22 Des – 19 Jan): Ojo biasa tangi awan, ngisin-ngisini, Gojek wae isuk-isuk wes narik wong blanjan EKONOMI: Iki koyone rodo seret, mending kowe persiapan tuku indomie sak dus. ASMARA: Nek doi wes mulai nyenggol-nyenggol sikat wae, kui tandane ndang pengen dirabi.

AQUWARIYUS (20 Jan – 18 Feb): Sinau seko pengalaman. Ati-ati meh musim udan, ojo sampe pipimu sing teles. EKONOMI: Perlu menejemen keuangan sing berbasis syriah. ASMARA: Koyone pasanganmu kudu rodo mbok taleni rafia, nek pamit nglembur ojo percoyo.

PISKES (19 Feb – 20 Mar) Omongane doi mulai rak iso dicekel, koyo susune tonggomu. EKONOMI: Kowe kudu wani ambil resiko koyo kipere Malaysia. ASMARA: Jauh dari cinta dekat dengan orang tua, pantang pulang sebelum tumbang.

ARIYES (21 Mar – 19 April) : Mung tuku Akua neng Indomaretwae ndadak diaplud instagram. EKONOMI: Entuk rejeki sak gepok, ojolali melu nyumbang wedus. ASMARA: Kusus cah 90an, Matahari menyinari semua perasaan cinta, tapi mengapa…lanjutke dewe

TAWURUS (20 Apr – 20 Mei): Ndelok kui mengisor, ojo ndelok sing nduwur2. EKONOMI: Lumayan, akhir bulan iki entuk traktiran Fitsa Hat. ASMARA: Pacarmu pengen kowe dadi kyo polisi lalu lintas. Sing iso mengayomi.

GEMINI (21 Mei – 20 Jun): Pria sejati kui ngrusak lipstik, ora ngrusak maskara #jarene. EKONOMI: Kreditan honda astrea mu wes jatuh tempo. Ndang persiapan. ASMARA: kok kowe isih bangga dipanggil ‘kakak’, Lha po pramuka?

CANSER (21 Jun – 22 Jul) Akhir-akhir iki lagune Via Valen sing Kincil Kimpolen, cocok mbek uripmu. EKONOMI: Dompet menipis. Kurangi dolan neng Aneka Jaya ASMARA: Kenanganmu ki koyo PKL liar, wes dirazia metu meneh.

LEYO (23 Jul – 22 Agust): Rasah sok mbukak-mbukak status fesbuk lawas. EKONOMI : Ojo melu-melu trap-trip, po meneh sok nggaya masang DP numpak motor Trail. Eling utangmu. ASMARA: Kuwi konco facebook opo asrama mahasiswi.

VIRGO (23 Agt – 22 Sep) :Wes wayahe kenanganmu koyo subsidi PLN. Wayahe dicabut. EKONOMI : Waspada. Eneng rejeki ning tengah dalan. ASMARA: Sepuluh tahun pacaran, lhapo kredit omah!!

LIBRA (23 Sep – 22 Okt) : Jodohmu wes disiapke, tinggal ngirim. EKONOMI : Usaha raktau, dongo kadang-kadang kok njaluk sugih. Lha raimu #teges ASMARA: Kelingan balada kamar kos

SCORPIYO (23 Okt – 21 Nov) : Mung iso pasrah mbek ndongo karo Gusti Allah ingkang saget ngecet lombok lan pitulungan. #PentingYakin EKONOMI: Sanajan Bioskope tambah telu, kudu iso ngirit. ASMARA: Akeh Godaan neng kantor.

SAGITARIYUS (22 Nov- 21 Des) : Motormu Bravo ae kok ndadak nggaya ngganggo kostum Trabas mbarang. EKONOMI: Wayahe berfikir kritis. Iso mbedake Pasar Bulu karo Indomaret. ASMARA: kakean teori eksekusine nol.

(Duto Pangestu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here