Kowe ngaku muda, militan, dan pemberani? atau kowe seseorang sing seneng menggoda adrenaline? kalo iya salah satu lampu merah ning Kota Semarang iki cocok kanggo kowe.

Bukane ngewangi pak polisi ngatur lalu-lintas, lampu merah utowo bangjo sing terletak ning persimpangan Taman Pandanaran iki malah ngajak uji nyali.

Pilihane mung loro, jalan terus kowe selamet utowo jalan terus kowe nginep RS Kariadi.

Bangjo iki justru terpantau galau alias bingungi. Lampu abang mbek ijone murup bareng, PIYE PERASAANMU?

Kejadian iki terpantau tim Detektif Swasta, Selasa(17/10) sore, sekira pukul 16.40. Keanehan ini juga sempat diabadikan kamera detektif. Kurang luweh ngene iki, iki ora editan lho kas.

Bangjo Taman Pandanaran Semarang Galau. (Foto : Aji Srengenge)

Saat dilokasi, para pengguna jalan pun digawe bingung. mobil motor do maju mundur menentukan pilihan yang benar. lha wes piye totohane keselamatan. “nek ngene iki terpaksa aku nganggo insting, ” celetuk salah siji pengguna jalan.

Untunge kuwi neng Semarang, reti dewe wong Semarang ki sangar-sangar. Lha kok masalah sepele ngene, milih pasangan hidup wae mesti titis #Jarene.

Semoga otoritas terkait segera membenahi bangjo kuwi. Meski durung menimbulkan korban jiwa, lokasi uji nyali kuwi tetep bahaya. “Untunge meneh kuwi mung bangjo persimpangan biasa, lhanek bangjo kereto porak luwih medeni” #TEGESSS.(Aji Srengenge)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here